Responsivitet eller “responsivt webdesign” er udtryk for, at man forbereder sin side til at kunne blive læst hensigtsmæssigt på de efterhånden mange forskellige platforme, der findes: PC, iPad og diverse smartphones.

Responsivitet er tænkt ind i WordPress, og mange af de temaer, der er til rådighed, og selve softwaren er langt hen ad vejen gratis, men der findes også talrige kommercielle temaer/sidedesigns og plugins, der kan anvendes efter behov.

Hvis du i stedet er ude efter et unikt design, er det også en mulighed. Alt (næsten) kan lade sig gøre i WordPress 🙂

Hvis du vælger Hjorth-IT til at producere dit website, skal du som udgangspunkt kun betale for den tid, jeg skal anvende for at sætte systemet op. Dertil vil naturligvis komme udgifter til domæne og webhotel, som Hjorth-IT også kan levere.

Du skal altid være velkommen til at kontakte mig vedr. et webprojekt, så snakker vi om det, og så giver jeg gerne et gratis tilbud på, hvad det skal koste at få lavet hos mig.

Du kan teste denne sides responsivitet ved enten at åbne siden på din smartphone eller iPad eller ved at gøre din browser mindre ved at trække i siderne på din browser. På den måde vil du se, hvordan siden automatisk tilpasser sig den nye “skærmstørrelse”.